Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Myslím, že valné většině voličů, kteří přeběhli z ČSSD do ANO je Rusko zcela ukradené. Možná ho neberou jako největší hrozbu, ale rozhodně ho nechápou jako nějakou zemi zaslíbenou.. Přesvědčení o sympatiích velké části (většiny) Čechů k velkému slovanskému bratru Rusku, je iluze českých rusofilů, která se míjí s realitou.. Přání otcem myšlenky, jak se říká...

6 0
možnosti
VS

Každý podobný obhájce Ruska spolehlivě zmlkne, když se ho zeptáte, zda by chtěl žít jako průměrný Rus, nebo raději trpět jako průměrný obyvatel EU...

1 0
možnosti
BK

R^R^ a karma k tomu. Také mi je moc líto, kam to dopracovaliRv. Napsal jste to skvěle, pane Petříku:-).

6 6
možnosti
OT

To myslíte vážně? Vy taky milujete naprosto nekriticky všechno ruské?

4 3
možnosti
Foto

No, nevím jestli se mohu vyjádřit ke straně, kterou jsem nikdy nemusel.... ale mám dojem, že zrovna Foldyna spíš normální lidi odradí... on je za hranou toho co dle mě brilantně uměl Paroubek, úderně, trochu kolotočářsky, ale pořád ještě lidsky...

10 1
možnosti
JS

Jsem asi zpustlý. Býval jsem voličem ČSSD až do podrazu Zemana v prezidentské volbě. Pokud se jedná o pana Foldynu, na rozdíl od Vás se domnívám, že jeho názory by mohly tuto stranu udržet alespoň při živoření.

4 1
možnosti
AL

Karmu jsem už dal.

:-)

1 2
možnosti
PB

..... ááá, tak vono přisuzovat všecky zásluhy enem Petříčkovi, by bylo nefér,- bych možná začal úsměvným premiérem-nepremiérem Bohušem, totálně zmateným Zaorálkem, Dienstbierem ml. a jím dotovanou Hate free, Marxovou, Pochem, .... no voni tech zocelenejch kádrů mají neureokom,- asi tak jako vostatní partaje, žejo;-)?!

9 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, že každý svým dílem do té mozaiky nevolitelnosti ČSSD svým dílem přispěl.

Petříček je jen taková třešnička na dortu.

4 0
možnosti

Pane Petříku,

považuji odchod Jardy Foldyny z čela ČSSD za podstatný důvod, stejně jako podporu zahraniční politiky Pocheho od Hamáčka a Petříčka. O Banderovcích na Ukrajině, ani nemluvě.

Podstatnou chybou Hamáčka byla opakovaná snaha odlišit se od ANO a neustálý tlak ČSSD na rozdávání neproduktivních peněz, tedy růst nákladů, místo toho, aby spolu s Babišem vedli oboustranně úspěšnou politiku vlády společně.

Neustálé spory ve vládě, o to kdo je lepší, přinesly úpadek pro ČSSD a z menší části neprospěly ani ANO.

Karma

7 3
možnosti
Foto

Ano, tak to též vidím.

Pocheho parta, která vytlačila z vedení Jaroslava Foldynu, nemastný, neslaný Hamáček, k tomu ultrapravicový Tomáš Petříček, to je pro levicovou stranu smrtelná volba.

5 1
možnosti
JB

J14i14r12i 13B61o44r

27. 5. 2019 15:33

Pane Petřík, dneska jste to "přepísk".To asi nepochválí ani Standa Novák.

2 3
možnosti
VS

To byste ho ale hrubě podcenil... Standa plusuje podle jména, takže Petříka by pochválil, i kdyby o něm napsal, že krade po domech rohožky...

7 2
možnosti
Foto

Tohle Vaše spojení neúspěchu ČSSD se zahraniční politikou je vážně mimo mísu. Asi jako příklad "Jaký vliv má počet žijících koček v Anglii vliv na bojeschopnost tamní armády."...

15 1
možnosti
MV

nema cenu rozebirat, co jste napsal, protoze jsou to kolem dokola, rekneme, nepresnosti

ale u Vas se s nimi pocita a tak diky za prvni "skutecnou povolebni analyzu pricin neuspechu CSSD ve volbach do europarlamentu"

lepsi to bejt sice mohlo, ale verim, ze do date nekdy priste, pane Petriku

5 1
možnosti
PB

P46e26t17r 77B41u85r83i45a76n

27. 5. 2019 13:50

Tak i když jsem se psychicky připravil a věděl do čeho jdu, víc jak polovinu těch lží jsem nedal. A to jsem si myslel, že vydržím fakt víc. Tak jenom tři postřehy z té porce:

Za vlády Babiše byly reálné důchody bezkonkurenčně nejnižší v celé naší poválečné historii. A to dokonce ještě nižší, než za toho kletého Kalouska v době krize, kde byly 43% k průměrné mzdě, což bylo vůbec nejvíc za desetiletí. Babiš je dovedl k číslu 37% což znamená, že celé roky doslova okrádal důchodce nenavyšováním jejich důchodů k průměrné mzdě. Připomínám, že oněch 6% rozdílu oproti Kalouskovi činí 1 800kč! Pak jim dal 900kč a všichni jednodušší, což je právě voličská základna onoho manipulativního StBáka, tomu tleskají. Obávám se však, že ani tato úlitbička nedostane důchody k hranici 40%, tedy 3% pod hranici výše důchodů za vlád ODS.

https://eurozpravy.cz/domaci/duchody/244596-opravdu-penze-rostou-duchodci-babis-vas-vodi-za-nos-tohle-je-skutecny-stav-ceskych-duchodu/

Na Ukrajině nevládnou Banderovci. Ti už dávno neexistují.

A perlička na závěr, srovnej:

Marx-Leninismus, Vědecký komunismus-vnější úkoly Komunistické ideologie:

- permanentní třídní boj

- internacionální šíření kom. ideologie

- vedení spravedlivých válek

Petřík: Dá se říct, že Rusko vede spravedlivé války,...

26 0
možnosti
Foto

Předvádíte argumentaci typu 70% voličů nechce hnutí ANO. Pokud společně s růstem mezd nestoupají stejným tempem ceny zboží a to nestoupaly, tak důchodci nechudli, jen jejich příjmy zaostávaly za růstem životní úrovně pracujících. Důležité je, co si za důchod mohou pořídit. Před týdnem jsem s manželkou podnikl výlet do Prahy. Na jízdném jsem ušetřil 200 Kč. Jakoby mi o tu částku důchod navýšili.

2 4
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik