Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud se volební výsledky ČSSD výrazně nezlepší, mohlo by mít ANO po příštích volbách problémy, s kým se spojit.

3 0
možnosti
Foto

Těžko říct, jak se situace při příštích volbách vyvine.

Ale Pocheho ČSSD pokládám za odepsanou.

3 0
možnosti
Foto

Pane Petříku, nemluvte za levicové voliče, pokud levicovost ztotožňujete s Ruskem, kde panuje kapitalismus bez přívlastků.

5 0
možnosti
Foto

Spíš tam panuje už nějakou stovku let klasický imperialismus. Jen se podle potřeby použije momentálně populární ideologie.

3 0
možnosti
MB

Vážně jsem čekal, kdy cosi podobného stvoříte! Pak konečně, solidní ministr zahraničí Petříček - Jako hrobař ČSSD? Hamáček si nese těžké břímě! Pytel starostí + Zeman cosi váží. Sám si bacilonosiče na Sjezd přizval! Bacil mutuje - Stále se naváží! Je až komické, co všechno Starosta 10 milionového města řeší! Teď zase kulturu! Jinak pojmy jsou dobré = Rusko vede války spravedlivé! Zase problém = Furt jim někdo klade nespravedlivý odpor ...! :-)

6 0
možnosti
Foto

a že vám nevadí vystupování pana Zaorálka v Sev. Korei???

6 0
možnosti
Foto

Proč by mi mělo vadit?

1 2
možnosti
Foto

J35a36k22u73b 67R34o26t66h

27. 5. 2019 13:15

Už zase lžeš, Jaryne?:-/

10 1
možnosti
Foto

Já si myslím, že jste našel důvod, který vůbec neexistuje, a naopak jste nenašel spoustu jiných důvodů, které reálně existují...

13 0
možnosti
VG

No když socan sobotka šaškuje s kavárníky na náměstí proti Benešové není divu. A odvolání Staňka k vůli zlodějnám v NG dílo zkázy dokončily.

1 2
možnosti
Foto

Souhlasím.

Jak s Benešovou, tak se Staňkem máte pravdu. Případ Staňka jsem mohl do blogu zmínit.

1 3
možnosti
Foto

Máte "zajímavé" vidění světa.

Cituji: "Dá se říct, že Rusko vede spravedlivé války, zajišťující jeho vlastní bezpečnost, kdežto Západ vojensky napadá země, se kterými nesousedí, které nikoho neohrožují, ale odmítají se podřídit jeho diktátu."

Zvláštní na tom je, že Váš "západ" nikde dlouhodobě nezůstává a mnoho zemí je dnes na velmi dobré úrovni , ať už ekonomické nebo politické. A to nemluvím o tom, že v drtivé většině zemí, které uvádíte, vypukla válka předtím, než k zásahu došlo. Oproti tomu u Ruska si nemohu vzpomenout na jedinou zemi, kde by spravedlivou válkou zavedli pořádek a odešli.

9 1
možnosti
Foto

V Iráku žádná válka nebyla. Přesto Irák USA totálně rozvrátily.

A do občanských válek v Libyi, Afghánistánu, Sýrii i na Ukrajině zasáhl Západ způsobem, že přispěl k jejich rozvratu.

A pokud Rusko udělalo pořádek v Gruzii s islámskými extremisty, nebo s extremisty v Jižní Osetii, kde byli vražděni občané ruské národnosti, tak je to v pořádku.

A na Ukrajině proběhl převrat v rozporu s mezinárodním i jakýmkoliv jiným právem. Přesto Západ, místo, aby pučisty postavil před soud, tak je uznal za nové vládce Ukrajiny. Rusko s Putinem v čele pouze reagovalo na toto do očí bijící porušování práva a vraždění obyvatel ruského původu.

5 7
možnosti
RC
VV

Asi vás zařadím do kategorie VĚROZVĚST . Děkuji za jasnou definici .

6 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik