Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

TWL to asi čisté šílenství8-o

0 0
možnosti

Boze muj, to je zase slatanina hodna pouze ultramarxisty Petrika. Des, bes!!

2 0
možnosti

Podporu proruských separatistů na východní Ukrajině zaplatila KSČM ve volbách do europarlamentu propadákem.

2 0
možnosti
Foto

korsuňský masakr

Tento fakt zatloukal mainstream až do 23. května 2019, kdy vyšel článek v Lidových novinách "Anexí Krymu živí "krvavý" mýtus. Není pochopitelné, proč naše vláda se tehdy proti tomu rozhořčeně nevymezila a Senát hlasitě neprotestoval.

Před lety jsem viděl video o těch spálených autobusech a už jsem si myslel, že jde toliko o nějakou proruskou propagandu, nikoliv o realitu, která vehnala Krymčany do náruče Ruska. A Rusko pohnulo akci, protože tato událost prokázala, že banderovci nejsou schopni zajistit bezpečnost svých spoluobčanů ani z hlediska dodržování pravidla šťastného návratu. A proto onen obyvatel Donbasu byl oprávněn konstatovat: Bez Majdanu by nebylo této vojny.

Současně platí, že při napadení těch cestujících podle onoho videa nebyl nikdo zkrácen na životě. Proto hovořit o masakru je poněkud přehnané, čehož zdejší rusofobové tak výživně rozpitvávají, že až vzniká podezření, že bez toho bychom se vůbec nic nedozvěděli.

0 1
možnosti
Foto

Vidíte, o tomto nic nevím, protože mainstream kromě rusofobní demagogie nic jiného do svých médií nepustí.

1 2
možnosti

Socani nemají svého "Babiše", poslední kdo tam za něco stál, byl Paroubek, ten aspoň rozbouřil emoce, i když mnohdy negativní. Tihleti politici toho o lidech práce " moc nevědí.

0 0
možnosti
Foto

Já už v některých komentářích čtu konspirační teorie, jak se odpůrcům levice podařilo do ČSSD infiltrovat ultrapravičáky Pocheho s Petříčkem, kteří dostali za úkol ČSSD zcela zlikvidovat.

Pokud se ohlédnu na opačnou stranu, tak tam Fialova ODS vylila Klause ml., protože nezastával jednotnou prozápadní rusofobní politiku, ale naopak si tam ODS podržela Langa, který Zemanovi vyhrožoval podříznutím. Toto jsou však věci, které pravicovým voličům nevadí.

Mně z toho celkově vyplývá, že jakmile strana ztratí schopnost sebereflexe a ovládnou ji lidé, kteří se v naprosto zásadních směrech rozcházejí s politikou dané strany, je to její konec. A s ČSSD v tomto složení vidím bohužel naprostý konec.

Pocheho lidé asi budou jen bezmocně kopat kolem sebe a je možné, že dojde i k pádu vlády, pokud komunisté a prezident Zeman budou chtít podržet ministra Staňka ve vládě, který odmítl skákat podle not ODS a TOP09. A ČSSD tímto ztratí poslední sympatie zbytku svých voličů.

Podle mne je to škoda, protože to posílí ultrapravicové anarchisty typu Pirátů.

1 0
možnosti

Zasloužená karma. R^

4 1
možnosti
Foto

Zajímavý je názor Jiřího Vyvadila - cituji:

"Nejskvělejší zpráva je propad ČSSD. To, jak ČSSD jednala bylo na hranici šílenství. Hamáček vůbec neví, co chtějí voliči ČSSD. Vysouvání do popředí euroatlantika, eurofila a fanatického rusofóba by se jistě líbilo voličům TOP 09, ODS a Pirátů, ale nikoliv voličům ČSSD. Nepodpořit ministra Staňka v situaci, kdy nás dennodenně bombardují svým opovržením a nadávkami umělci ze všech portálů bylo prostě zločinem. A když si vzpomeneme, že Hamáček začal kampaň tím, se seděl vedle čučkaře Koudelky a lamentovali nad hybridními hrozbami Ruska, tak to je opět téma, kterým se chlubí Kalousek, ale zcela nevhodné pro předsedu ČSSD. Ta prohra je děsivá a zasloužená. Je nejvyšší čas, aby ČSSD odešla do věčných politických lovišť."

5 0
možnosti
Foto

na pana Vyvadila, s jeho "zářnou" politickou kariérou, bych moc nesázel

2 0
možnosti

ČSSD podporuje bandeovce? Co je to zase za lež ?8-o

5 3
možnosti
Foto

to víte, pan Petřík a jeho fantasmagorie

3 3
možnosti
Foto

Zprůměrovaný český volič medián chtěl v europarlamentu jak Vondru, tak Blažka, dva kohouty na jednom smetišti. Kdo koho pošle k zemi?

1 0
možnosti

Autor: Levicovi volici znechuceni agresivni politikou Zapadu, tahnou spise k Rusku. K Rusku kde Putin atd.. Putin sam a jeho strana "Jednotne Rusko" levice? To ma byt vtip? Proc jste nezminil Cinu pane Petriku? Tam vladnouci strana, tedy komunisticka, nejlevicovejsi z levicovych dela presny opak toho co hlasaji marxisticko- leninske strany. Prave v Cine, kde jsou pracujici podrobeni nejbezohlednejsimu vykoristovani zpusobem 19 stoleti. Melo by byt p. Petrikovi znamo co se stane odmitnou-li vyzadovanou absolutni poslusnost. V tom pripade by burzoust p. Petrik (pokud nemocen a potreboval by) bez zabran prijal buricova jatra nebo ledvinu.

Rusko vede spravedlive valky? Zrovna tu syrskou pane Petriku? Nerekl bych, ze Assad je levicak. Ten by bez dodavek ruskych zbrani (vcetne chemickych) a pozdeji prime intervence ruskeho letectva, byl smeten uz v roce 2012 po demonstracich syrske, co vlastne levice nebo pravice. Da se rict, ze Rusku vubec nezalezi jestli podporuji (moralne i vojensky) levici nebo pravici, jde jen o to, aby byla protizapadni a taky nemusi byt zrovna v ruskym sousedem jako Syrie nebo Venezuela.

6 2
možnosti
Foto

Čeští voliči netíhnou spíše k Rusku, ale odtahují se od Západu.

4 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik