Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Já bych byl velice rád, kdyby v České republice zdomácněla vojska USA. :-)

8 2
možnosti
DR

A vlastní pozemek už jste nabídl?

3 1
možnosti
Foto

Já bych se přimlouvat, aby tu zdomácněla, a to hlavně pan Petříkovi na truc.

Chápu, že vojska spřátelené ráže, co se tu dočasně usadila po srpnu 1968, Vám vyhovovala víc, ale s tím se smiřte. Každý chvilku tahá pilku. ;-D

10 0
možnosti
DR

To ztěžka když jste dnes "zapomněl" mávat u dálnice.

1 2
možnosti
JN

J89o76s83e32f 44N49i32k55l

30. 5. 2019 14:57

...ano, USA je náš "přítel", který ústy svého prezidenta vyhrožuje Íránu jadernou apokalypsou, toho se držme;-(

0 5
možnosti
JH

J41a19k26u96b 56H24o67z60a

30. 5. 2019 14:54

Vzhledem k průjezdnosti našich komunikací to nehrozí. Leda, že by tu uvízli definitivně. Spíše si někam napíší poznámku, že na rychlé přesuny to tady není.

1 0
možnosti
Foto

Nad větou že po roce 2000 americká vojska obsadila Polsko, Pobaltí a další země, by se měli zamyslet administrátoři v souvislosti s kodexem blogera, který lež na blogu zakazuje a s nutností uvést zdroje takového tvrzení

15 1
možnosti
DR

Tak zrovna od Vás, izraelského přítele (nic proti tomu), který ovšem díky tomu nevidí vpravo vlevo, taková kritika fakt sedí.

3 5
možnosti
DR

Defekty a poruchy americké techniky? Nemožné, to si Babiš fakt dovolil moc. To je určitě nějaká ruská dezinformace. :-(

3 4
možnosti
Foto

Samozřejmě, protože americká technika je zvyklá na normální silnice a nikoliv na jakési rumiště, vydávané za dopravní komunikaci.

Ale s jedním byste mohl souhlasit - že si Amíci měli nejdříve tu D1 dát sami do pořádku, aby byla alespoň částečně sjízdná.

A v duchu slyším Trumpův telefonát našemu premiéru: "Helou, Andy, já myslel, že tam u vás máte silnice, jinak bych tam ty vojáky neposílal!" ;-D;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

Na našem území občas potřebujeme cizí vojska, abychom tu neměli vojska, která tady už jednou řádila jako doma - jako v ruské stepi...

12 1
možnosti
Foto

Pane Kroupo,

i Vy jste podlehl té rusofobní hysterii? Vy si skutečně myslíte, že je Putin na hlavu padlý, jako je řada našich i západních politiků?

3 10
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik