Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J66i14r90i 69M65a36l28i16n81a

15. 5. 2013 17:50

Pan prezident svym statecnym cinem dokazal, ze neni nejaky nafuka a ze kdyz je potreba, dokaze se poradne chlapsky zrubat. Ziskal si tak naklonnost prostych Cechu kteri dovedou ocenit, kdyz se nekdo chova jako oni .

Rad bych mu navrhl, aby se pri pripadne navsteve Indie hned prvni den nekde pred televiznimi kamerami vykalel na koberec. Ziska si tak obdiv prostych lidi i tam.:-P

1 1
možnosti

I kdybyste měl věci sebetučnější, klidně napsané kapitálkama, nezměníte situaci, že Zeman na veřejnost vystoupil ožralý jako prase. Někdo takový zesměšňování fakt nepotřebuje.

4 2
možnosti
JF

J89a65n 85F80r18o96l77í95k

14. 5. 2013 12:06

Vy si fakt v Bosovicích myslíte, že spíkry na Primě vybírá strana a vláda ? Vraťte se k filatelii. Té možná rozumíte.;-)

4 2
možnosti
VC

Spát u prezidentova projevu v parlamentu je nedůstojné. Přijít opilý jako žok k otevření korunovačních klentů je neomluvitelné hulvátství a ignorance. Je to neúcta k národu a jeho historii.

7 1
možnosti
VL

Přesně! Aneb Vy všichni, co jste volili Zemana - užijte si to, tohle je teprve začátek ostudyRv

7 1
možnosti
FF

F15i88l56i39p 49F19u66c20h41s

14. 5. 2013 11:08

Ten Leoš Mareš, to je vážně bomba, pane Petříku! Díky za info. R^

S Vaším článkem pochopitelně naprosto souhlasím.

Hezký den. F.F.

1 4
možnosti
TV

vy jste nikdy nikde nezaklimbal ? Já jo, přiznám se .. a to jsem mnohem mladší.... jeho věku je to pravděpodobnější. Tyhle kydy o záměrné urážce snad ani nemůžete myslet vážně. Zeman vás svou opakovanou ožralostí (co jiného to bylo...) na veřejnosti neuráží ?

6 3
možnosti
Foto

Moje odpověď je níže, pod příspěvkem Jana Koliáše.

1 3
možnosti
TH

Stejne si myslim, ze poklimbavat pri nudnem prijevu (cinili v sale i jini) neni takovy prohresek jako se neovladat a temer se pozvracet pri primem prenosu nad Korunovacnimi klenoty kralu zeme ceske.....

13 4
možnosti
RJ

rakouskej knize ale chrape porad, to je ten problem. a to ze prezident loka - no co, loka celej narod,tak proc ne prezident

3 9
možnosti
Foto

Žasnu, kde se u naší mládeže bere tento nekritický obdiv k chrápajícímu KS. Tady je přece jasné, kdo se chová jako nevycválanec ! Sliboval před volbou prezidenta, že odejde ze všech svých funkcí a odkráčí do Rakouska, nevím, na co pořád čeká. Tam se jistě už nemůžou dočkat!

8 7
možnosti
MS

Koukám že jste si stále neuvědomil že pan KSch je daleko větší vlastenec než pan MZ

7 8
možnosti
LJ

KS se choval, jak MZ zaslouzi. Jak KS jiz jednou poznamenal: Kdyz se placaj kraviny , tak spim.

10 8
možnosti
JP

Tedy to je hodně ujetý blog... Myslel jsem nejdřív, že to je nějaká nadsázka nebo legrace, ale je to myšleno vážně, no pozdravpámbu pane Petřík!

9 5
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik