Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Asi myslite ty Ruske ktere uz pres rok vrazdi Ukrajince.Blog jsem necetl,nemam na vas zaludek.Jen reakce na nazev blogu.

3 1
možnosti
Foto

Ještě jsem nahlédla - zajímá mě nárůst karmy (blahopřeji) a pak taky, jestli Vám pan Závladský odpověděl na otázku, zdali souhlasí s vyznamenáním Mašínů (neodpověděl). Zajímá mě to proto, že on v době, kdy byla zavražděná malá holčička, důsledně vystupoval proti trestu smrti. Dalo by se s ním v této věci souhlasit, ale uvažte ten paradox - trest smrti za skutečné zločiny NE, poprava nevinných lidí Mašíny (možná) ANO 8-o

2 7
možnosti
Foto

Samozřejmě nejste schopna rozlišit trest smrti udělený státem od stavu osvobozeneckého boje proti teroristickému státnímu zřízení. Ale to je marné, to nemůžete umět pochopit.

3 0
možnosti

Vážím si bratrů Mašínů a lituji pouze toho, že neměli v tehdejší době vinou teroru a strachu z komunistické hrůzovlády větší podporu pro své činy. Více tak statečných a kurážných mladíků a nejhrůznější režim, jaký kdy člověk vymyslel by u nás nevydržel 41 let. Sympatizantům rudých noků si dovolím předem vzkázat, že mě neurazí. Pohrdám jimi.[>-]

7 6
možnosti
Foto

Tímto de facto přiznáváte, že i ti muslimové, kteří zavraždili v Paříži 12 lidí byli stateční, kurážní chlapíci.

1 2
možnosti

Tak to je síla... tohle. Ideologická zaslepenost v nejsyrovějším stavu mysli...

6 3
možnosti
Foto

Přečtěte si můj článek znovu.

Není o ideologické zaslepenosti, ale pouze porovnává teroristické činy.

Jenže odvahu něco takového přiznat asi nenajdete.

1 2
možnosti

Pane Petříku ohřívat si svojí oblíbenou polívčičku ala "kauza Mašíni" na tragické události je nehorázné!!!

Nehledě na to, že směšujete ZCELA ODLIŠNÉ případy, které nemají vůbec žádnou souvislost.....

A zapomněl jste na křížové výpravy a upalování čarodějic. Což je další Vaše oblíbené téma....;-D

8 5
možnosti
Foto

Zato Váš rozchechtaný smajlík na tyto tragické události dodává Vašemu příspěvku skutečně na vážnosti.

6 6
možnosti

Mašínové byli zcela jistě vrahy a loupežnými vrahy. O tom netřeba pochybovat. A od idejí evropské rytířkosti se jednoznačně distancovali podřezáním svázaného zajatce. Mašíny určitě nemůže slušný člověk oslavovat.

ALE:

Srovnávnat Mašínovskou lupičskou bandu s islámskými teroristy je hanebná demagogie. Mašínové zvráceným a nečestným způsobem bojovali proti utlačovatelskému režimu a chtěli se ze státu, popírajícího právo jednotlivce na svobodu, dostat do států demokratických, svobodných, uznávajících člověka jako jedince a jedinečnou hodnotu.

Naproti tomu muslimští teroristé chtějí demokratický stát zničit, chtěji zrušit svobodu jednotlivců, chtějí povýšit teror na státní ideologii. Muslimové představují právě to, proti čemu Mašínové svým zvráceným způsobem bojovali.

2 4
možnosti

P78e28t93r 54U59h81e65r

8. 1. 2015 15:38

Nesouhlasím s vaším názorem na činy bří Mašínů, s názorem na islámské teroristy se ale naprosto ztotožňuji R^

6 2
možnosti
Foto

Já bych do toho Mašíny moc nepletl...nicméně...pokud jsi chtěl říct, že terorismus nerovná se se islám...tak souhlasím :)

2 0
možnosti
Foto

No, vy ty Mašíny máte v hlavě těžce vypálené. A tu vaši rudou mantru jakbysmet. Zdá se vám ještě o něčem jiném?

Vůbec ani nechci psát, že samozřejmě srovnáváte nesrovnatelné.  Rv

19 3
možnosti

Prosím,prosím,napište,neokrádejte nás o svůj humor.;-);-)

2 2
možnosti

Máte problém s Mašíny? Tak ta rozkošná padesátá léta pod krutovládou komunistů zaměňte za rozkošná léta protektorátu pod nadvládou nacistů a bratry Mašíny zabíjející komunistické funkcionáře (pracující pro režim spíše dobrovolně a s přesvědčením) zaměňte za partyzány zabíjející za protektorátu české četníky (pracující pro režim vlažně, často ze strachu o své blízké).  Partyzáni jsou dodnes v čítankách uváděni jako vzor statečnosti, i když jejich skutky bývaly často problematické. Mašíni jsou pouze vrazi. Tak to jo, na naše hodné komunisty si sahat nenecháme, holenkové. Kdyby desetina předpos..aného českého národa měla tu odvahu a odhodlání, jako Mašíni, komunisté tu nemuseli tuto společnost devastovat po desítky let.

18 1
možnosti
Foto

Uvědomujete si, že tímto omlouváte i ty muslimské teroristy ve Francii?

Každý terorista má pro svůj čin nějakou motivaci.

4 13
možnosti

Zde se ukazuje jiné silnější nebezpečí a tím jsou povrchní pohledy, jež mohou strhnout davové šílenství.

Francie jež měla své dominium v Sýrii a Alžíru je náchylná na podobné útoky. Zde třeba rok 1986 - 17. září 1986 v ulici Rue de Rennes v 6. obvodu v Paříži před obchodním domemTati. Při atentátu bylo sedm osob zabito a 55 zraněno. Jednalo se o poslední a nejkrvavější ze série 13 atentátů, které od února 1985 proběhly v Paříži.K útoku se přihlásil Výbor pro solidaritu s arabskými politickými vězni a ze Středního východu.

Anglie má zase IRA, Španělsko zase ETA,

Německo - Mnichovský masakr a dále

RAF (Rote Armee Fraktion) jejíž kořeny sahají do konce 60.let. V roce 1968 tehdy osmadvacetiletý Andreas Baader a Gudrun Ensslinová zapálili ve Frankfurtu nad Mohanem velký obchodní dům. 

Není dobré vnímat děje tzv. denním životem a vytvářet pak bubliny  ... .

0 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik