Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Další zprávy z nevěrohodných zdrojů (i když videa působí velmi věrohodně).

Západní média mlčí jako zařezaná. Jsou snad tito všichni poutníci Putinovými agenty a jsou zaplaceni?

http://quer-denken.tv/ukrainer-stehen-auf-zigtausende-auf-einem-friedensmarsch-nach-kiew/

https://www.youtube.com/watch?v=h1H7gaIYbxk

https://www.youtube.com/watch?v=Ub1Up3mVhmA

Aktuálně se na Kyjev šíří proudy poutníků ze tří stran:

Křížová cesta 1: Charkov – Poltava – Kyjev

Křížová cesta 2: Pochajiv – Rovno – Žitomir – Kyjev

Křížová cesta 3: Oděsa – Uman – Kyjev

Na sociálních sítích pravých extremistů se šíří výzvy k zabíjení poutníků

1 0
možnosti
Foto

Přeposílám vyjádření pana Břetislava Olšera:

"O žádném sporu nevím, ani o advokátovi., je to nesmysl, nemá absolutně žádný důkaz, vše, co Sidney Siska napsal je lež. Byl jsem v Torontu služebně kvůli exodu Romů, takže žádný vypovězení, dluhy a jiné nesmysly...

A žádná vláda mě nevyhostila, ani žádné velvyslanectví mě nezakázalo vstup do Kanady, což dokazuje můj pas se třemi cestami do Toronta a Montrealu. Sprostá Siskova pomatená lež si zadělala na bezprecedentní urážku o mé „deportaci“, což je hodno právního řešení; žaloba za trestný čin pomluvy by se hodila, jedině, že by se včas vzpamatovali admini, co pořád operují s etickým kodexem. Napsat o někom bez relevantních důkazů, že byl „deportován“, tedy nedobrovolně s pouty na rukou za asistence policie posazen do letadla, to už je silné kafe i na etický kodex blogera či diskutéra."

2 0
možnosti

Pekne lze bud on nebo si jako obvykle vymyslite/lzete vy.

0 1
možnosti

Pane Petříku: zasílám svůj email: (krusic@seznam.cz) Pokud Šiška učiní kroky, kterými Vám zde vyhrožuje, velmi ráda Vás podpořím. Je potřeba pak pracovat s veškerými materiály, které má redakce k dispozici. Z nich bude zcela evidentní, na čí straně je pravda. Není možné připustit, aby nás držel kdokoliv v šachu- a my se museli bát promluvit. Spojím se i s panem Olšerem- dalším člověkem, který je ( dle vlastních slov diskutéra Šišky), jím soudně popotahován. Je to ten nejvyšší stupeň ubohosti.

3 2
možnosti

Hlavne sporte - at mu muzete pomoci platit.

3 0
možnosti
Foto

Je zajímavé že zprávu o pochodu zveřejnily zcela a úplně věrohodné " prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/zpravy/" a pan Petřík a jinak nikdo a ani v zahraničí. To mě tedy zajímá co to bude za šmakuládu. Podobných pitomostí se rád chytá pan Petřík milec Putina a Ruska jak šajze košile.;-DRv

2 1
možnosti
Foto

Samozřejmě dle západních médií žádný takový pochod neexistuje

1 1
možnosti
Foto

Abychom se vrátíli k počátku diskuze a k otázce pana Petříka.

Každé angažování kohokoliv za cokoliv ve věcech veřejných je pozitivum protože jde o záležitost všech pro všechny. Takže Pochod míru na Ukrajině, stejně jako angažování pana Paulczynského, ba i Pussy Riot jsou věci hodné pochvaly a podpory. Prostě je to způsob, jak vrátit vládu zpět do rukou našich. Je to kritické uvažování v praxi. Musí rozhodovat demokratická veřejnost.

4 0
možnosti

Tady mate plnou pravdu.

1 1
možnosti

...... žišmarjá, ešče aby to tak zpunktovala ta Savčenková,- vona je po tech hladovkách v poslední době taková,- ....... no řekněme,- trochaj móóóc akční ;-D!

2 0
možnosti

Po hladovce je na tom podobne jako mistni Beata po hladovce za Ratha ... ;-D

4 3
možnosti
Foto

Pro pana Petříka, ve stejné době, kdy ve Spojených státech amerických válčili bílí s Indiány, tedy v I. polovině 19. století, zahájily ruské armádní sbory dobývání Kavkazu. Nakonec obrovské přesile – půlmilionové carské armádě – tamní horské kmeny podlehly. Tato brutální invaze si vyžádala 8 milionů mrtvých Kavkazanů (Toto číslo je uvedeno v knize Dějiny Ruska, str. 237, nakladatelství LN, Praha 1995), tedy daleko víc než zahynulo Indiánů v severní Americe. O teď ještě vykládejte něco o úžasné ruské povaze.

8 0
možnosti

A to se musi pride jeste obeti ze Sibire ...

3 0
možnosti

Miluji tyto spontánní mírové iniciativy.;-D

2 0
možnosti

Pane Kavko, pokud nejste vyzván, a to zvláště ženou, pak je tykání nadmíru neslušné. Měl byste požádat redakci o smazání příspěvků, ve kterých mi tykáte.

4 5
možnosti

A co když to tak je? Kdo ví? Vy? Já? Pochybuji.

1 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik