Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Petříku, chtěl jsem vám odpovědět, ale příspěvek (tedy i vlákno) byl oprávněně smazán. Uznávám, že výraz „bolševický póvl“ byl přes čáru, byl to zbytečný vulgarismus a omlouvám se vám za něj.

Nicméně – dokážete i vy někdy uznat své pochybení? Opakovaně jsem vás vyzval, abyste své nařčení pana Černého(*) zdůvodnil – bez patřičného zdůvodnění jde totiž z vaší strany o sprostotu a nactiutrhání. Opakovaně jsem zapochyboval o tom, že jste dospělý chlap, protože se chováte jako nedospělý fracek. Dokážete se vy sám postavit čelem k tomu, co jste napsal? Tedy buď své nařčení zdůvodnit, nebo se panu Černému omluvit?

--------

*) „... že netolerantní bolševické myšlení zde předvádíte Vy a řada Vašich příznivců“

1 0
možnosti
Foto

Přečtěte si příspěvky Luboše Černého a dalších odpůrců Putina, Zemana a Trumpa. Např. pánů Růžka a Uhera.

Všichni se oháníte bojem proti bolševikům, ale zanícený fanatismus, neurvalost a odmítání naprosto prokazatelných faktů je znakem myšlení extremistů.

A mezi takové patří i např. radikální bolševici. Takže, na jedné straně se jimi zaklínáte a na straně druhé se chováte v podstatě stejně.

Pokud Václav Růžek dokáže napsat panu Ottovi Černému, který spoustu let strávil v kriminále za skutečný protikomunistický odboj toto - cituji: " jestli to rudý prorusák jako vy je vůbec schopen poznat... ", tak něco takového nemůže napsat člověk, který se ohání západní demokracií a komunistobijectvím, ale už vůbec ne slušný člověk. Toto může napsat pouze nemyslící, nenávistný fanatik, který si nijak nezadá s radikálními bolševiky.

Lidé, jako je pan Otto Černý strávil mnoho roků v komunistickém kriminále, aby lidé jako je Václav Růžek, Petr Uher, nebo Vy mohli svobodně psát svoje příspěvky v diskusích.

A pokud mi Luboš Černý napíše-cituji: "Jestli jste Petříku opravdu nikdy nebyl v KSČ, jak neustále tvrdíte, ukazuje to jen na neskutečnou bolševickou neschopnost a šlendrián....takový kádr si nechali trestuhodně proklouznout mezi prsty",

tak toto není žádný příspěvek k tématu, ale snaha svého oponenta co nejvíce osobně urazit, což nezlobte se na mne, je též ukázkou nenávistného fanatismu radikálních bolševiků.

Takže, pokud Luboš Černý nemá smýšlení radikálního bolševika, tak by se měl omluvit on mně za to, že mne tak neurvale a bezdůvodně osobně napadl.

0 0
možnosti
SS

Takze uznavate, ze Rusko chce utocit jako prvni?

0 0
možnosti
PU

P90e85t29r 61U48h46e36r

23. 1. 2017 21:48

petříku, to už se na zdejším blogu změnily podmínky ohledně údajné "cenzury", žes začal zase publikovat své lži?

7 2
možnosti
Foto

Protože se tak často oháníte svou vysokou karmou, dovolím si malé zamyšlení. Napsal jste: „Ukažte mi, kolik vyloženě rusofobních článků Peszyňského či Zieglera, kteří píšou přesně dle Vašich představ, má vyšší karmu než tento můj článek.

A tato karma není konečná, protože tento článek ještě přečte řada čtenářů.“

Pominu-li fakt, že vysoká karma především nevypovídá o ničem jiném než o tom, že má článek vysokou karmu, nikdy jste uspokojivě neodpověděl, jak je možné, že ji máte tak vysokou takřka bezprostředně po publikování (není už to samo podezřelé?), ale v diskusích to schytáváte.

Nejenže nejste s to odpovídat na nepohodlné otázky jinak než slizkým „vyhýbavismem“, případně frackoidním „to né já,to ty“, eventuelně odváděním řeči ve stylu „a vy zase mlátíte černochy“, vy navíc osočujete druhé, aniž byste byl schopen (ochoten) svá nařčení dokázat.(*)

Já jedno vysvětlení mám – klikají vám placení zbabělci, kteří se na Idnes odmítají registrovat, aby jejich plus/minus nefigurovalo pod jejich jmény. Jestli vaše klikače platí ruská ambasáda nevím, ale je to pravděpodobné.

Máte k tomu slovo chlapa, nebo zase s kluzkostí hada odvedete řeč jinam a jako nedospělý zbabělec se k otázce nepostavíte rovně jako chlap?

----------------

*) Napsal jsem vám v 17.25: Panu Černému jste napsal: „Pokud byste byl opravdu objektivní, tak byste sám musel uznat, že netolerantní bolševické myšlení zde předvádíte Vy a řada Vašich příznivců.“ Pokud své nařčení neumíte dokázat, pak jste docela sprostý nactiutrhačný lhář. Nic vám nepodsouvám, jen čekám, že se za to, co jste napsal, postavíte jako dospělý chlap; takhle to vypadá, že jste nedospělý zbabělec.

Vy jste neodpověděl, protože jste zbabělec? Ještě jsem vám odpověděl a na tom trvám:

Vzhledem k tomu, že jste byl v diskusi naposled přinejmenším v 19.48, měl jste víc jak 2 hodiny na to,abyste se ke svému morálnímu selhání postavil jako chlap. Z toho plyne, že jste i přes svůj věk nedospělým zbabělcem.

10 2
možnosti
VS

Co se týče karmy - historicky nejvyšších hodnot dosahovala u článků fake-identity Kucharovice, přičemž jeji nárůst, jakož i čtenost článků, gradoval vždy mezi půlnocí a třetí hodinou ranní.

A to i u hoaxu o zneužívání peněz z Tříkrálové sbirky a lživé historky o faráři, který měl při mši vést politickou agitaci.

4 0
možnosti
PD

Mě se líbí ten ten často používaný výraz - Rusko obkličované základnami NATO - dosud jsem měl za to, že ty tam jsou na dlouho opakovaná přání jednotlivých suverenních sousedních států v reakci na chování Ruska - že by to autorovi uniklo?

8 0
možnosti
Foto

Tak ty státy si mohou přát, co jim libo, přesto však mohou platné dohody s některými státy NATO tomu bránit.

1 1
možnosti
VV

Moc se mi ibi ten protiraketovy radar. On to opravdu nekdo rekl?

0 0
možnosti
Foto

Problém tkví v tom, že s ohledem na dosud platnou Dohodu čtyř států o obecné bezpečnosti z 30. listopadu 1943 nelze brát ohledy na jakékoliv pocity ohrožení států východně od Berlína, pokud jsou ty jednotky NATO rozmístěny tamtéž bez souhlasu Ruska.

Pokud tuto Dohodu GB, FRANCIE a USA poruší, tak se dopouští agrese. A tím je ohrožena celá Evropa.

2 7
možnosti
JV

J87i53r66i 71V61r67a76b34e76c

23. 1. 2017 18:57

Už je tady!!

Pro Standu píší všichni komunisti dobře. Už je to trapné . Většinou vystupuje v tandemu s JH. Tak že to dlouho nebude trvat co se Hermánek ozve. Já se osobně přiznávám, komunisty nemohu cítit.

5 1
možnosti
Foto

V tom nejsme v rozporu. Myslím s těmi komunisty. I když já bych s těmi kariéristy po roce 1968 byl shovívavý.

Jenom na toho prezidenta by se neměli tlačit.

1 1
možnosti
Foto

zase se oháníte karmou, která, pokud nebude existovat antikarma, nic nevypovídá.

Při 1321 otevření vašeho blogu je karma 36,18, tzn, že karmu vám dalo 234 čtenářů (17,7%), což zase není mnoho.

6 1
možnosti
Foto

Furt ty samý výpočty, pane Matuško. A k antikarmě je třeba dodat, že kohorta odpůrců autora je vždy velmi disciplinovaná.

6 6
možnosti
VK

Autor si stěžuje, opakovaně, že administrace systematicky likviduje jeho pobratimy za nemainstreamové názory. Potom by mohl vysvětlit záhadu, že přes prokázané opakované lhaní a demagogie stále proplouvá a publikuje ruskou propagandu ala Sputnik. To samé Hermanek, Bicera.... O jejich věrném plusovači Standovi Nováků nemluvě. Toho jsem před pár dny opět nachytal při šíření lži. Mají prostě imunitu. Jak to je Petříku?

7 3
možnosti
Foto

A jak to Vašku, myslíš?

0 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik